Öppettider: Bokningen är öppen helgfri vardag kl. 9:00-16:00 Telefon 026-996 60, övrig tid kontakta gärna oss via mejl: info@engeltofta.se

JULBORDSKAMPANJ JULBORDSPAKET!

Boende i Sea Lodge, Julbord från 1090:-/person.

Frukost från 120:-/person tillkommer* Med reservation att vi kan erbjuda frukost
Julbordspaket kan avbokas senast 24 timmar innan ankomstdagen.


Kontakta oss på 026-99660 eller info@engeltofta.se för att boka!ÅTGÄRDSPLAN:

Covid-19 har ställt världen på sin spets och inget är sig likt, det gäller även säsongens julbord!
Detta är några av de åtgärder som vi tagit till för att minska smittspridningen:

Vi kommer ha julbord i bufféform, då vi inte ser skillnad på en lunchbuffé och ett julbord, kö som kö, det gäller att gästerna accepterar avståndsanvisningen!

Vi tagit en mängd åtgärder såsom utmärkta kö avstånd, flera köer och ett mer uppdelat julbord, färre gäster per sittning, avstånd mellan sällskap,  två julbord, ett på övre plan och ett på nedre plan.
Handsprit är utställt på många ytor, smör- och brödkorg till varje enskilt sällskap. Ni tar stora delar av julbordet med er egna bestick som självklart byts mellan varje tur på julbordet
Ni blir inte insläppt först er bokade tid. Dryck beställs från ert bord, glöggen serveras ute i vår vedeldade glöggtipi mm.
Vi ber alla våra gäster som har symptom och/eller tecken på sjukdom att inte besöka restaurangen. För att avboka ber vi er att ringa oss på 026-996 60 eller mejla info@engeltofta.se. Avbokning måste ske i god tid innan besöket, det räcker inte att ditt sällskap meddelar detta på plats. Vi debiterar efter antalet bokade gäster i sällskapet. Avbokning kan endast ske för den individen som är sjuk, inte för hela sällskapet, utanför våra vanliga avbokningsregler. Observera att avbokningsreglerna kan komma att skilja sig beroende på storlek på sällskap.

Boka julbord redan idag

Välkommen att avnjuta vårt klassiska julbord i Grosshandlarmiljö vid vackra Bönakusten!
Vi gör allt från grunden och använder oss av lokala entreprenörer så som Björks i Färila, Bergmans fisk i Norrsundet och Wahlströms fisk i Utvalnäs.
Både företag och privatpersoner är hjärtligt välkomna!

Priser exkl måltidsdryck, inkl välkomstglögg och kaffe

Veckodagar lunchsittning 350:-
Riskgruppsbokningar Måndag & Tisdag kvällssittning 395:-
Onsdag- Torsdag- Fredag kvällssittning 545:-
Lördag & Söndagssittning 545:-

Vi rekommenderar familjer med barn  Lördagar & Söndagar dagsittning.
Barn fyllda 5 år tom 12 år 190:-. Från 13 år räknas som vuxenpris.
Glöm inte meddela oss specialkost/allergier vid bokning!


Priser för stora sällskap? Vi skickar gärna offert!
Större sällskap (över 20 personer) är hjärtligt välkomna att boka även andra dagar och tider.

Avbokning julbord:

Privatpersoner/bokningar under 10 personer kan avboka kostnadsfritt fram till samma dag kl 12:00. Därefter debiteras ni för 50% av kostnaden. Vi debiterar er  för antalet bokade för sällskapet.

För gruppbokningar 10 personer och över kan ni avboka senast 3 dagar innan ankomstdagen och reglera antalet kostnadsfritt med 1-3 personer senast samma dag kl 12:00, därefter debiteras ni för full kostnad. Vi debiterar er för antal bokade för sällskapet.
För avbokning kontakta i oss i första hand skriftligt via mejl på: info@engeltofta.se
Telefontider kan variera telefon: 026-996 60


Vi tar Kort/Kontanter & Swish betalning. Vid faktura måste det godkännas av oss innan ankomstdagen med giltigt faktureringsunderlag. Vi fakturerar ej sällskap under 10 personer.För bokningar kontakta oss helgfri vardag mellan kl 9:00-16:00 på telefon: 026-99660 eller på vår mejl: info@engeltofta.se