Öppettider: Bokningen är öppen helgfri vardag kl. 9:00-16:00 Telefon 026-996 60, övrig tid kontakta gärna oss via mejl: info@engeltofta.se

AKTIVITETER

Vi har två padeltennisbanor samt ett utegym
För information eller bordsbokning, ring 026 - 996 60 eller maila oss på info@engeltofta.se
Med grenar som Laserlerduveskytte, Segway, 4-hjuling med bandsats och andra kvalitativa grenar gör vi just Er aktivitet oförglömlig!
Action eller stillsamt? -Vi anpassar aktiviteterna efter era önskemål.
Havsbad
Engeltofta erbjuder skön sandstrand för bad och soldyrkan. Närhet till Café Augusta i residenset, där finns läskande drycker, glass, kaffe, smörgåsar och bakverk. Stor altan mot söder inbjuder till slötid i solen. I anslutning till havsbadet finns bryggor ifall du kommer sjövägen. Det finns omklädningsrum och toaletter.

Välkommen till Engeltofta Havsbad.

Minigolf

Minigolfbana finns i parken. Klubbor och bollar rekvireras i Restaurangen.

Utegym

Här kan du i härlig miljö träna kroppens alla delar.

Padel

Vi har två egna padelbanor. Dessa bokas Via appen Playtomic

Cykla

För dig som vill upptäcka Bönakusten på egen hand, är cykeln det perefekta färdmedlet. På cykelbanor grusvägar och stigar kan du ta till spännande rogivande platser utmed kuststräckan. Den asfalterade cykelbanan, uppmuntrar till ett besök i Bönan och köpa böckling, shoppa i inredningsbutiken, upptäcka den gamla fyren eller varför inte ta en fika i segelsällskapets klubbhus i Engesberg. Eller varför inte välja Gamla Bönavägen och en tur genom Bönaskogen. Gamla Bönavägen (grusväg) utgår från golfbanan och tar dig hela vägen till Harkskär. Ett möte med skogens dofter, fågelsång och vackra miljöer.

Golf
Gävle Golfbana är en av Sveriges största golfanläggningar med hela 45 hål att utmana. Gävle GK bildades 1949 och har drygt 2.000 medlemmar.

Gävle Golfklubb hemsida »

Norrlandets kustled

Startar hos oss på Engeltofta. Mer info finns att läsa på Gävle Kommuns hemsida.

Möhippa/svensexa
Tillsammans med Äventyrsservice knyter vi ihop aktivitetsfyllda dagar, minnen för livet, god mat och härlig övernattning i Sea Lodge Hotell.

Vattenskoter

Information: Hyr vattenskoter allt från dropp in, prova på en utflykt på endast 30 minuter eller till flera veckors uthyrning. Allt efter era önskemål.
Dropp in åkning sker varje dag så länge det finns lediga skotrar.

All bokning sker på telefon direkt till Vattenskoterutyrningen på telefon +46 722 82 31 95. Alla dagar i veckan 10.00-21.00

Ring Vattenskoteruthyrarna för mer information, priser och bokning.