Öppettider  365 dagar om året!
Öppnar de flesta dagar klockan 8:00 eller 9:00,  i bland så tidigt som 5:00, men vissa dagar så sent som klockan 11:00 eller 12:00.
Vi stänger ungefär klockan 16:00 eller 17:00, men ibland så tidigt som 14:00, och vissa dagar till och med 04:00.
Vissa dagar eller eftermiddagar är vi inte här överhuvudtaget, men på sistone är vi här nästan jämt, utom när vi är någon annanstans, men då borde vi också vara här!

Hotellet är öppet 365 dagar om året, även om vi inte är här!

Har vi ingenting i huset så  är telefonen nästan alltid  bemannad kontorstid måndag till fredag (ej röda dagar), vi nås alltid via mejl (även röda dagar) info@engeltofta.se.
Om vi har någonting i huset så kan vi ta emot även drop in gäster, ring och kolla vad vi har och vilka dagar vi har något!

Vill ni boka konferens, kick-off, event, middag, lunch, bröllop, mässa, fest, dop, minnesstund, svensexa, möhippa, hotellnatt, long- stay vistelse, visning, padelbana, grillbuffé,  vildmarksbad vid havet, vinprovning med middag, studentbal, eller någonting helt annat, kontakta oss på 026-99660 eller info@engeltofta.se.
Vi ser fram emot att överträffa era förväntningar!
Sommarlunchen öppnar på vårkanten, a la carten öppnar veckan efter midsommar och stänger sista veckan i augusti, julborden öppnar sista helgen i november och vi kör sista dagen runt fjärde advent, under hela den periodan och alla dagar där emellan är vi beredda att leverera en oförglömelig uppevelse efter just dina önskemål!


Vi serverar lunch & middag efter beställning året om. Vi har även catering.  Kontakta oss för information & bokning.
Tel: 026-996 60
e-post: info@engeltofta.se
Bokningen har telefontid helgfri måndag-fredag 10:00-16:00. (Mellandagarna & veckan efter nyår har vi begränsad telefontid, men svarar via mejl!)
Skicka gärna er förfrågan via e-post.

Varmt välkommen med er förfrågan!

 

 


Restaurang Kronberg>

Sea Lodge Hotell>