KONFERENSAKTIVITETER

Hos oss finner du alltid en passande aktivitet för just din konferens. Alldeles i närheten finns en av Sveriges största golfanläggningar. Här finns segelklubbar som erbjuder uthyrning av segeljollar. Här finns fiskelägen och fyrar att besöka.

Vill du få ut något extra av din konferens erbjuder vi ett flertal spännande och roliga aktiviteter. Oavsett om du vill öka teamkänslan, testa deltagarnas prestationsförmåga, utbilda din personal i presentationsteknik eller bara ha en rolig och avkopplande stund tillsammans, så hjälper vi Dig att finna det som passar just Er. Vi erbjuder både inomhus- och utomhusaktiviteter.

Vi har bland annat samarbeten med GASTA Stand-up Comedy och Äventyrsservice.

Kontakta oss så syr vi ihop ditt konferenspaket på bästa sätt.

Konferensaktiviteter

GASTA

Under hållning med stand up til middagen, ett skratt för länger livet!

Äventyrsservice

Äventyrsservice erbjuder aktiviteter som ökar förståelsen för gruppdynamik och samarbete i gruppMed grenar som Laserlerduveskytte, Segway, 4-hjuling med bandsats och andra kvalitativa grenar gör vi just Er aktivitet oförglömlig! Action eller stillsamt? -Vi anpassar aktiviteterna efter era önskemål. 
Läs mer>>

Vildmarksbad

I en oförglömlig miljö sittandes i facklor, strålkastare med färgfilter och lyktors sken får ni njuta av värmen från våra vedeldade badtunnor och bastur.
Läs mer>>

PADEL TENNIS

Vi har två utomhusbanor där ni kan spela 4 spelare per bana.
Perfekt att erbjuda era konferensgäster att prova på, eller varför inte utmana dem i ett spel? Fråga oss efter priser och förslag.

Vad är Padel tennis?

Padel tennis (eller endast padel) är en racketsport som framför allt utövas i Spanien och i Latinamerika.

Ursprunget till padeltennis är oklart, liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet.
Först 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller i dag,
administrerade av Internationella padeltennisförbundet (grundat 1991).

Spelet anknyter till andra tidigare etablerade former av "minitennis" som Paddle Tennis och Platsform tennis, men har egna regler för spelet, poängräkning, utrustning och spelplanens utformning.