ENGELTOFTA SEA LODGE HOTELL

Hotellsviterna är på 57 kvm och utrustade i absolut toppskick. Bredbandsuppkoppling med snabb trådlös access till internet. Flatscreen TV. Fri parkering vid entrén.

Alla hotellsviter har 5 bäddar fördelat i 2-3 sovrum, dusch och ett komplett kök. Samtliga med havsutsikt och två uteplatser. Hotellbyggnaden ligger i omedelbar närhet till badstrand och Engeltofta Residenset med restaurang, festsalar, konferensrum och café.

Bokning: 026-996 60 eller e-post info@engeltofta.se

Boknings-/Avbokningsregler vid bokning av Sea lodge per natt:
Om du avbokar senast 1 dygn innan ankomstdagen debiteras ingen avgift. Om senare, debiteras 100% av kostnaden för den första natten. Vid utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen.
Var vänlig kontakta oss med ankomsttid efter 16:00. (Gäller ej sommartid, då har vi personal på plats till minst kl 22:00)
OBS! Har du bokat "Sommarpaket (Bo 6 nätter)"  kan ni avboka senast 3 dagar innan ankomstdagen, därefter debiteras ni för hela vistelsen.

Viktig information:

Receptionen är öppen vardagar kontorstid tom 16:00.  Vid ankomst kvällar och helger måste vi kunna ha möjlighet att kontakta gästen som ska bo via mobiltelefon.
Om du ankommer efter kl 16, var god kontakta oss i förväg. Obs! Gäller ej sommartid, då har vi personal på plats i restaurangen som hjälper er att checka in.

Incheckning från kl 15:00, Utcheckning senast 11:00
Önskemål om tidigare incheckning eller senare utcheckning kan ej garanteras.

Handdukar, badlakan, sänglinne ingår alltid.
Avresestäd ingår. Vid användning av husgeråd diskar ni och tämmer hushållssopor/kylskåp själva, lämnas det tillkommer extra avgifter.

En använd säng debiteras som en person, boka för rätt antal bäddar/hur många personer ni är.
Icke använda sängar ska vara orörda. Placera inte bagaget på icke använda sängar
Spjälsäng kan förbokas för småbarn upp till 2 år och är kostnadsfri. Djuranpassade och rullstolsanpassade rum måste förbokas innan ankomst.  Djuranpassat rum tillkommer en extra avgift på 200SEK.
Era önskemål har ej tillgodosetts först ni mottagit svar från hotellet.
.
Restaurangen är endast öppen under sommarsäsongen mitten av juni-mitten av aug samt enstaka datum resten av året. Vissa event kan förekomma. Var god kontakta hotellet i förväg för att kolla tillgänglighet.

OBS! PGA COVID-19, ÄR FRUKOSTEN STÄNGD SÄSONGEN 2020