BRÖLLOP

Nedan finns alternativ att välja på, men tänk på att vi vill göra er upplevelse unik och bra för er, så tveka inte på att kontakta oss för att berätta hur just ni vill ha det på ert bröllop.
För Bröllop över 60 personer så bjuder vi på en övernattning för brudparet i en egen Sea Lodge under bröllopsnatten.

För offert & bokning, kontakta oss på telefon 026-996 60, eller e-post info@engeltofta.se
Se priser för boende på Nya Engeltofta Sea Lodge Hotell »
Engeltoftas klassiska bröllopspaket inkl:
  • Fördrink (Mousserande vin)
  • 3-rätters meny
  • Vinpaket med 1 glas förrättsvin, 1½ glas varmrättsvin, 3 cl dessertvin
  • Kaffe & Avec (4cl)
  • Dukning med vita linnedukar & linneservetter
  • Hyra av festvåning med bar & personal till kl. 02:00
  • Konsultation inför ert bröllop, från bokning fram till er bröllopsdag.
PRIS: 1090kr/p.
Priset är baserat på minst 40 personer.


Tillval:
  • Snittar till fördrinken 30kr/p
  • Vickning: T.ex. korv med bröd som serveras med skaldjursröra, måltidsdryck ingår 50kr/p.
  • Bröllopstårta efter förfrågan (Tårta får medtagas själv & vi hjälper självklart till med servering av tårtan)
  • Önskas ljus/ljud & underhållning erbjuder vi att ta in kostnadsofferter eller förmedlar kontakter
  • Önskas något mer? Självklart går det bra att höra efter vad vi kan erbjuda!
  • Provsmakning: 1000:-/ person (Provsmakning kan endast erbjudas på vissa provsmakningsdatum & med reservation att vissa råvaror ändras efter säsong)

Menyförslag 2017

Förrätt 1
Engeltoftas tapas, 6 smaker från havet:
  • Ceviche gjord på pilgrimsmussla, lax, räkor, chili, mango & limé
  • Lax & färskost terrinne
  • Kalixrom med klassiska tillbehör
  • Böcklingmousse på friterad kavring
  • Kräfttoast
  • Matjesillstårta
Förrätt 2
Skagenfylld parmesankorg serveras med löjrom och dill
Förrätt 3
Carpaccio på oxe med rostade pinjenötter, balsamicoreduktion, olivolja, parmesan & ruccola.
Varmrätt 1

Hjortytterfilé serveras med pommes ecrassé, skogssvampskräm, portvinsdeduktion samt säsongens primörer

Varmrätt 2
Örtglaserad oxfilé serveras med potatisterrine smaksatt med västerbottenost, baconlindad haricots vert samt tryffelbéarnaise
Varmrätt 3
För alternativ med fisk kontakta oss!
Efterrätt 1
"Melted lava" choklad fondant serveras med salsa av bär & granatäpple samt säsongens sorbet.
Efterrätt 2
Pannacotta "Pomme Verte" serveras med honungsrostade nötter samt litchiskum.
Efterrätt 3
Klassisk crème brûlée serveras med färska bär