Alltid öppet... för bokningar och även lite mer än så!

Öppnar de flesta dagar klockan 8:00 eller 9:00,  i bland så tidigt som 5:00, men vissa dagar så sent som klockan 11:00 eller 12:00.
Vi stänger ungefär klockan 16:00 eller 17:00, men ibland så tidigt som 14:00, och vissa dagar till och med 04:00.
Vissa dagar eller eftermiddagar är vi inte här överhuvudtaget, men på sistone är vi här nästan jämt, utom när vi är någon annanstans, men då borde vi också vara här!

Hotellet är öppet 365 dagar om året, även om vi inte är här!

Har vi ingenting i huset så  är telefonen nästan alltid  bemannad kontorstid måndag till fredag (ej röda dagar), vi nås alltid via mejl (även röda dagar) info@engeltofta.se.
Om vi har någonting i huset så kan vi ta emot även drop in gäster, ring och  kolla med oss vad vi har att erbjuda och vilka dagar vi har något i huset!

Vill ni boka konferens, kick-off, event, middag, lunch, bröllop, mässa, fest, dop, minnesstund, svensexa, möhippa, hotellnatt, long- stay vistelse, visning, padelbana, grillbuffé,  vildmarksbad vid havet, vinprovning med middag, studentbal, eller någonting helt annat, kontakta oss på 026-99660 eller info@engeltofta.se.
Vi ser fram emot att överträffa era förväntningar!
Sommarlunchen öppnar på vårkanten, a la carten öppnar veckan efter midsommar och stänger sista veckan i augusti, julborden öppnar sista helgen i november och vi kör sista dagen runt fjärde advent, under hela den perioden och alla dagar där emellan är vi beredda att leverera en oförglömlig upplevelse efter just dina önskemål!

Hoppas att vi höres!