Á la carte

À la carte meny:
Veckans Tips 129:- serveras mellan kl.11:30-15:00
Förrätter:
Matjesill: Ägg, Gräddfil, Nypotatis, Brynt smör och Rödlök 115:-
Klassisk Toast Skagen 125:-
Oxtartar: Fröknäcke, Variation på lök, Örter 135:-
Räkor med skal: Halv/Hel  95:-/155:-
Bruschetta: Grillade grönsaker, Örtkräm 115:-
LITE LÄTTARE:
Cesarsallad: Vill du ha kyckling eller räkor? 175:-
Sallad med vegetariska örtfritters: 135:-
Engeltoftas matiga Räkmacka: Halv/Hel 110/185:-
Musslor i vitt vin: Lantbröd, Pommes frites, Örtig vitlöksdipp Halv/Hel 119/195:-
 
Varmrätter:
Rödingfilé: Sockerärtor, färnkålssallad, musselskum, örtig potatispuré 215:-
Veckans fisk: Krossad färskpotatis i brynt smör, hummer aioli och sommarens skörd 198:-
Pepparlax rökt av tage wahlström i Utvalsnäs: potatissallad, romsås och syradlök 185:-
Grillad entrecote: Idahoe potatis, aji verd salsa och mojo rojo sås 239:-
Högrevsburgare (serveras medium): Klassiska tillbehör och Pommes frites 179:-
Veganska örtfritters serveras i wrap 165:-
Nöt och Fröburgare: Klassiska tillbehör och pommes frites 169:-
Dessert:
Citronmarinerade jordgubbar, lemon curd, vaniljglass, granola på rostat havre 115:-
Chunky chocolate, färska bär, saltkaramell, vispad pannacotta, rostade nötter 129:-
Vegansk hallon clafoutis, rostat havre och vaniljvisp 115:-
 
 
Barnmeny:
75:- inklusive en dricka
Barnburgare med pommes
Pannkaka (3 stycken) serveras med sylt och grädde
Kyckling med pommes
 
Vaniljglass med bär 55:-